Shiatsu terápia

A blokkok, beszűkülések, fájdalmak finom terápiája, érintésekkel, pontnyomásokkal éskíméletes kimozgatásokkal, a szabadon áramló életenergia szolgálatában.

shiatsu kép1

– A Shiatsu a hagyományos kínai orvoslás alapján nyugvó, de a modern nyugati orvoslás és lélektan eredményeit is magában foglaló, sok reformot megélt, folyamatosan fejlődő, befogadó rendszer. A shiatsu elnevezés ujjnyomást jelent, mely egyben jelzi ennek a masszázsirányzatnak egyik jellegzetes technikáját az itt alkalmazott nyomások és nyújtások mellett. Ezeket a technikákat a kezelő az akupresszúrás pontokat hordozó meridián rendszer mentén alkalmazza leginkább, ezek jelentős átfedést mutatnak a nyugati masszázsterápia kiemelt pontjaival is.
shiatsu 5– Szemléletmódjával a személyt komplex, testi- lelki- szellemi energiarendszernek tekinti, az egyes pályákat szervi, szervrendszeri, lélektani és szellemi minőségekként kezeli. A betegséget elakadt energiaként vagy aránytalanságként értelmezi. A terapeuták a zenre jellemző elmélyült figyelemmel és együttérző intuícióval kezelnek. A kezelés a padlón elhelyezett tatamin, kényelmes kiegészítők segítségével, egyenrangú partnerekként történik, nyugaton leginkább kényelmes ruhában. Általános hatása a mély nyugalomban megélt, felszabadult, energetizált egyensúlyélmény.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s